"Van Tokyo via Barcelona naar Wijnegem :

de Japanse topchef chef Hideki Matsuhisa die in Barcelona de gerenommeerde restaurants Koy Shunka en Shunka uitbaat, opende op 6 juni een nieuw restaurant en concept in Wijnegem."

OVER ONS

Het restaurant komt er onder impuls van Dick Vervoordt, ontwikkelaar van de site Kanaal, in samenwerking met horeca-ondernemer Vinko Pepa. Vinko was reeds klant bij Shunka sinds 2002, en doorheen de jaren groeide een vriendschap met de chef. Deze vriendschap bracht Hideki Matsuhisa naar Antwerpen en zo ontstond het idee om Restaurant K te starten en zijn chef Roberto Vicente,

die met hem in Koy Shunka werkte, vanuit Barcelona naar Antwerpen te sturen.

Ongedwongen, gezellig met zicht op het water en een groot terras aan de patio-kant waar er kan getafeld worden tussen de enorme struiken :

 ‘K’ beantwoordt precies aan alles wat Dick Vervoordt voor ogen had om Kanaal te voorzien van een eigentijdse bistro. Vader Axel en moeder May Vervoordt gaven eveneens een eigen toets aan het verhaal. May koos hierbij voor natuurlijke materialen en warme, aardse kleuren en Axel tekende tafels en banken uit en koos een hele reeks tekeningen uit waaronder van de Japanse kunstenaar Sadaharu Horio die voor een artistieke sfeer zorgen.

MENU

Een pure keuken geïnspireerd op de Japanse gastronomie met sushi en sashimi maar met een Mediterraanse twist.

Het was altijd onze bedoeling om hier te Kanaal een levendig restaurant te creëren waarbij mensen kunnen genieten van gezond, lekker en vers eten in een gezellig kader. Niet te stijf, maar met kleine tafeltjes waar een aangename buzz heerst. Je zal er terecht kunnen voor een kleine hap, maar ook voor langer tafelen in gezelschap van vrienden met een lekkere cocktail vooraf.  Het zal de site een extra vibe geven.

SOLLICITEREN

Zin om deel uit te maken van het "k" team, wij horen het graag!

KADOBON

Geef familie of vrienden een leuke kadobon!

CONTACT

Stokerijstraat 21

2110 Wijnegem

+32 (0)3 344 25 90


Rondom parkeergelegenheid

Follow us on Facebook I Instagram

Credits - Site by Cut the mustard©  2018, K-restaurant. All rights reserved